Wednesday, August 11, 2010

ANC: 0.7

Bugünü sessiz geçeceğim. Bugünlerde çok konuşuyorum. Yoruldum. Geçen haftayı hala düşünüp, duruyorum, boşveremiyorum.

Dün gece lasix i azaltınca, ve akşam kan verince, Nehir'in kilosu bugün 12.9 dan 13.5 a çıkmıştı, zaten yüzünden anlaşılıyordu...Lasix verdiler. Sabah geçen haftaki nurse practitioner girmedi. Yeni attendee "üzerindeyiz" dedi. Geçen hafta üzerinde olsaydınız şimdi çıkıyor olacaktık, demedim. Sustum.

Böbrek ve sıvı dengesini bulmaları lazım. Lökositler, 1.2, ANC 0.7. Bu iyi haber.

Bu arada Nehir bu sabah biraz daha iyiydi, ama yine de sıkıntılı.

Baba yarın erkenden Ithaca'ya gidip, gelecek. Türkiye'den gelen Işıl, ayağının tozuyla, Leyla'yı aldı bu akşam. Leyla iki gece onlarda kalacak.

Şimdi sessiz kalayım biraz. Müzik dinleyeceğim.

5 comments:

  1. hayatınızın dinlediğiniz müzik tınıları kadar rahatlatıcı ve pürüzsüz olması en büyük dileğim...canım nehir ve fedakar annesi başkentte hep gönlümüzde ve dualarımızdasınız....umarız herşey biran önce yoluna girer:)))

    ReplyDelete
  2. Zeynepcim,
    Hepinizi operim.. Yaprak sarmasi ve Yaprak'in aramasi da tam mesaj bak.. :)
    gulumsetecek..
    dinlen lutfen..
    Gozdem

    ReplyDelete
  3. Biraz sessizlik her zaman iyi gelmiştir. Bir an için durmak ve mümkünse hiç bir şey düşünmemek, hissetmemek. Bir kaç dakika bile olabilse, kötü duygulardan arındıracak, huzura yaklaştıracaktır. Sevgiyle, duayla...

    ReplyDelete
  4. Sevgili Zeynep Hanim,

    Bugunler de gececek. Hersey duzelecek. Nehir yine cok iyi olacak. Siz de cok daha iyi, rahatlamis hissedeceksiniz. Istanbul'daki normal ev hayatiniza doneceksiniz. "Cok cok yorulduk ama hallettik" diyeceksiniz. Ben herseyin yoluna girecegine tum kalbimle inaniyorum. Ve cok dua ediyoruz, hepimiz.

    Aylin

    NOT: Gecen gun Leyla'ya dediginiz bir soz vardi ya, Leyla sizi uzmekten korkmustu: "herkes kendi duygularindan sorumlu, elbette duygularini benimle paylasacaksin" demistiniz.. Beynime/hafizama not ettim. Belki ben de birgun anne olurum, ve bu soz isime yarayabilir. Tesekkurler.

    ReplyDelete
  5. Orada olmayi, senin yaninda sessizce oturup sadece var oldugumu bilmeni cok isterdim. Uzaktayim ama yine de yanindayim. Hic unutma ne olur arkadasim!!!!

    Zor gunler bitecek, gececek. Hic aklindan cikarma, gececek...

    Birbirinize cok iyi bakin...

    ReplyDelete