Sunday, May 30, 2010

Sayfiyede Bir Gun

Film basladi bile...

Bugunden sahneler:

Deniz kiyisi...Nehir oynuyor...Nehir ayaklarini sokuyor suya...Cikmak istemiyor...

Nehir uyuyor.

Nehir uyanmis...bahcede oynuyor...

Aksam Cengiz Amcasi yemek yapmis, ailecek yemek yeniyor...

Yemekte: "Anne, sacimin yeniden cikacagini herkese soyler misin?"...Uc gundur saci tamamen dokulmek uzere, yeniden.

Yatarken: "Anne, Istanbul'a gidelim, arabamizi istiyorum".

11 comments:

  1. Ben onu yerim, canim benim. Saclari cikacak,en kotu ihtimal cikmasa bile kozmetik tip cok ilerideymis, sac ekimi ile herkes gur saci olurmus.
    Leyla geliyor, az kaldi, hersey iyiye gidiyor.
    Mutluyuz, cok umutluyuz, duaciyiz.
    A.

    ReplyDelete
  2. Sevgili Nehirim;
    İyileşik bebeğim; istediğin saç olsun :-) Sen neleri başarıyorsun, saç bile sana dayanamaz ama bazen ben de değişiklik olsun diye tüm saçımı kazıtmak ve üztüne resim yaptırmak istiyorum biliyor musun?
    Bodrum'a geldiğinde belki beraber yaparız ok?
    Canımsın, kuzumsun Sevgili Nehir seni kocaman öpüyorum.

    ReplyDelete
  3. Nehir'in saçı her nasıl görünecekse ilerde, mesela 15 yıl sonra, işte dünyadaki moda saç şekli, her kadının sahip olmak istediği saç şekli o olsun.

    ReplyDelete
  4. Nehircim, bir zamanlar Sinead O'Connor vardı, ben hayrandım, saci maci yoktu, ama kocaman bakan iki kara göz ve nefis bir kafası vardı. Ondan ilk ve neredeyse tek hatırladıgım da bunlar (bir de meşhur şarkısına çektiği yalın klibi). Sende olsan olsan onun gibi olursun ki, bu teknoloji sacı başı çoktan halledecek noktaya gelmiştir eminim, hepsi hallolur sen yeter ki üzülme...Hem bak bu kez kendine akacak okyanus da buldun, cikmak da istemiyorsun ne güzel.

    Her sey yerli yerinde, olması gerektigi gibi gerceklesiyor Zeynepcigim, neredeyse yazın gelsek mi diye düsünmeye bile başladım. Ama korkum iste o zaman Debranın saçını başını yolması (aslında Nehir'e arkadas olabilir de:), yada pılısını pırtısını toplayıp Floridaya annesinin yanına kacması ki, bu da bir aile faciasi yaratabilir. Ben yerimde kalayım en iyisi, siz bol bol eğlenin, güneşlenin, oksijen depolayın.

    Aslında Leyla gelince, gene Nehir'e "ne ballısın saçın olmadığı için yıkanır yıkanmaz dışarı fırlayabileceksin, yada bugün hangi tokayı taksam diye dertlenmene gerek kalmadı", gibilerinden müthis komik ve anlamlı laflar edecek ve Nehir'i içinde bulunduğu durumun neredeyse harika olduğuna bile inandıracak. Adım gibi eminim buna.

    Tek eksiğiniz Leyla ve oda gelince, sizi kimseler tutamaz...Hepinizi çok çok öpüyorum. birbirinize çok iyi bakın.

    Not: Bu iki gündür yazdığım 5. mesaj Zeynep inan bana. Eğer bu da post olmazsa, bil ki aklım hep sizde, dualarım da tabi ki! Pes edicem.

    ReplyDelete
  5. ve o saçlar tamamen çıkacak, yeniden :))

    ReplyDelete
  6. o saçlar daha da gür çıkacak nehirim :)

    ReplyDelete
  7. herşey çok güzel olacak Nehircim, dünyanın en güzel saçları senin olacak <3

    Aslı

    ReplyDelete
  8. Nehirin;"Saclari'da Hayati'da" Hem Gur olsun Hem Guzel isil isil parildili baktiginda bir kere daha bakip ozendiren vede Saglikliiiiii hemde cok ama cokkk uzunnnnnn olsunnnnn....xoxoxoxo (Dualarim seninle)

    ReplyDelete
  9. nehircigim canim benim annecigin tum dunyaya soyledi, biz hepimiz biliyoruz, cok guzel rapunzel saclarin olacak gor bak.. cok mutlu oluyorum senin mutlu oldugunun haberlerini okuyunca.. bu hafta da guzel haberlerle aksin gitsin insallah... opuyorum guzel kafandan... mucck

    ReplyDelete
  10. Canim Nehir'im benim, soz veriyorum sana en guzel cilekli pastayi yapip getirecegim!!!

    Bayazitlar iyi bakin birbirinize...

    ReplyDelete
  11. Zeynepciğim, hergün okuduğum blogu 2 gün okuyamadım ve okuyunca de inanamadım. Hande denen şahsiyet senin sinirlerini bozmasın, kendisi sanırım son derece problemli bir kişilik, bizim onu ve komplekslerini çözmemiz mümkün değil... Aynı zamanda da büyük bir zaman kaybı... Bu nasılsa böyle bir Hande olmuş...((( Bizim alışık olmadığımız. Kem gözlerini uzak tutsun. Nehir'e ve size tüm sevgilerimi ve dualarımı yolluyorum.

    ReplyDelete