Sunday, July 18, 2010

Rye Playland

Bugün RMH bizi bir saatlik mesafedeki, Westchester'daki bir eğlence yerine götürdü. 70 yıllık bir yermiş. Plajı, havuzu, piknik alanı, ve değişik "ride"ları ile büyük bir yerdi.

Biz önce plaja gidelim dedik. Doğrusu suyu gözüm tutmadı çok. Nehir sadece bacaklarını soktu, kovasına su doldurdu, kumda yürüdü. Leyla ve anneanne ise girdiler. Ben ise şemsiye ve sandalye kiralayayım diye kuyrukta beklerken, baktım saat neredeyse piknik saati olmuş bile, kuyruğu beklediğimle kaldım.

Piknik alanının gölgesine ilk biz ulaşmıştık!

Sandviçlerimizi, cipslerimizi (!) yedikten sonra sıra "ride"lara geldi. Sıcakta nasıl olacak dediysek de, çocukların hevesini kırmak da olmazdı. Anneanne Leyla'yı çarpışan arabalara götürürken, ben de Nehir'i atlı karıncaya götürdüm. Sonra tam Nehir'e göre turların (?) olduğu yeri bulduk. Ve Nehir ilk kez kendi başına binebilmenin keyfini sürdü! Korsan gemisi, ejderha, uçak, motorsiklet, kamyon...her araca bindi!! Keyfi çok yerindeydi. Nehir'inkilere Leyla da eşlik etmek istedi ama boyu uzun kaldı!! Nehir de Leyla'nınkiler için kısa.Ama hiç değilse hep beraber dönmedolaba bindik. Ben de Leyla ile korku tüneline girdim. Bence en komiği oydu. Nasıl korkarmışız!! Gülmemek için zor tuttum kendimi, yanımda Leyla korkarken!

Akşamüzeri, dörtte yola çıktığımız an, benim için en güzeliydi. Burayı kızlar büyüyünce okusunlar diye yazıyorum, kızlar başkası için asla yapmazdım, o sıcakta!!! Döndüğümüzde asansörde başka bir anne, "Neyse survive ettik" diyordu!

Yarın MR var, ve haftamız başlıyor. Nehir çok güzel bir haftasonu geçirdi!

4 comments:

  1. bu güzel haftasonundan sonra,çokk güzel bir hafta diliyorum...
    aklımızda,gönlümüzdesiniz...

    ReplyDelete
  2. 3 nesil bayanlar birarada, harika bir takımsınız. Bu hafta da aynen haftasonu gibi çok güzel geçsin inşallah...

    ReplyDelete
  3. Oyle guzel haberler geldi ki sizden hafta sonu... M A S A L L A H !!
    Cumartesiye de pazara da gozumu acar acmaz Nehir ne yapiyor diye dusunerek basladim. ve guzel haberlerinizle gunlerim daha da guzellesti.

    Nehircim cok tesekkurler. kendin kucuksun belki ama gucun, sevgin oyle buyuk ki bak taa uzaklarda insanlari mutlu edebiliyor yuzlerini guldurebiliyorsun.

    Haydi boyle devam kucuk ama kocaman yurek. Biz seninleyiz... NEHIR!!! NEHIR!!!!

    ReplyDelete
  4. canım nehir ciğim ve annesi böyle güzel haberlerle güne başlamak ne güzel...insan sizin yanınızda olmak istiyor ama unutmayın ki kalbimiz sizlerle sevgilerle esra gürbüz

    ReplyDelete