Tuesday, July 20, 2010

Hala Salı

Bu sabah, Nehir bizi erkenden ayağa kaldırınca, mecburen, erkenden kahvaltı ettik. Hazır erken toparlanmış olduk, bari parka gidelim dedik sıcak olmadan. Ve ne zamandır ilk kez hastanenin karşısındaki oyun parkına gittik.

Nehir biraz oynadı, biraz salıncakta sallandı, Leyla ile birlikte. Sonra da anneanneyi Dylan's Candy Shop'a götürdük. Nehir'cim tabi ki uyumuştu vardığımızda, ama neyseki kalkarken uyandı, ve ben de bir ilk yaparak, şeker aldım. Nehir seçti. Babası merak etme, toplam, altı, yedi tane idi, ve hepsini yemedi. Ama seçme işini seviyor malum.

Gidiş dönüş uzunca yürüyüşten sonra yorgun, ama bir de elimizde Dylan Candy Shop yakınındaki Container Store dan alınma yeni RMH'ye döndük. Kutuları alet adevata gerek kalmadan pense pense yaptıktan sonra dinlendik. Sonra da ben eşyaları o kutudan şu kutuya derleyip, toplayıp, odayı artık son hamle bir düzene soktuk.

Akşamüzeri, yarın köfteye dönüşsün diye alışveriş de yaptıktan sonra...akşam yemeğini de ihmal etmeyip, ve de çamaşır yıkayıp, günü bitirdik.

Ben uyuyacağımı hissedip, acele acele yazınca ise, bilgisayarı bir güzel kapatıyor olacağım. Cümle, düşüklükleri, yazım hataları vesaire sizin. Sağlık haberleri yarın.

3 comments:

  1. ıhhhhımmıhmmmmm yine canım orda olmak istediiii..candy shoplar börekler köfteler...yakında yeme krizine girebilirim:)))) nehirciğim yedikçe biz ankara da doyuyoruz herşey onun sağlıklı büyümesi için ...kendinize ve koca yürekli minnoş nehir e iyi bakın esra gürbüz ( ortalığı saniyede pazar yerine çeviren dağıtma makinesi derin in annesi:)))

    ReplyDelete
  2. Blogunuzu takipteyim. Sizin için dua ediyorum ve sağlık diliyorum Allah'tan. Umarım en kısa zamanda iyileşir Nehir

    ReplyDelete
  3. takipteyiz, guzel gecirdiginiz gunlerle biz de mutlu oluyoruz.. guzel haberler icin ezgi, ozan ve hepimiz dua ediyoruz. sevgiler...

    ReplyDelete