Friday, July 23, 2010

Haftayı Bitirdik

Bugün Leyla'yı "kampa", anneanneyi odaya bıraktıktan sonra kan değerlerine bakmak için hastaneye gittik.


Sonuç: WBC 6binden 2.4, ANC 0.9

Olmuyor.

Dr. Modak ı gördüm. Kemo sonrası kök hücreleri vereceklerini çünkü ameliyat olmasını istediklerini söyledi. Bu kemo düşük doz olacağı ilik üzerinde yıkıcı bir etkisi yok dedi. Bugün kök hücrelerin sayısına da bakacaktı. (Ne yani bakmamış mı?) denebilir.


MR raporuna göre görünürde bir şey yok, dediğimde de, tahmin ettiğim gibi, bir şey kalmasını istemediklerini söyledi. Yine de, alınamazsa, 8H9 yapabileceklerini, başka çocuklarda etkili olduğunu, bunun son olmadığını söyledi.


Yani plan, kemo, kemo sonrası kök hücre ve iliğin toparlanması, ve ameliyat. Presbyterian boş durmamış, bugünden bugünden Mahmut'a estimate email'i atmışlar! Pes, dedim, biz bilmiyoruz, onlar biliyor!


Hadi bakalım, geleli neredeyse üç ay oldu, şaka bir yana.


Akşam Central Park'a pikniğe gittik, RMH ile. Ama bu kez çok sıcaktı! Nemliydi çok. Zaten döndükten yarım saat sonra yağmur bastırdı.


Artık uyku saati, yarın hastane yok!!!!!! Heyyyooooo!!!

3 comments:

  1. Canim' hepsi tek tek asama asama iyi br sekilde ilerleyecek. NEHIR`CIGIMIZ HEPSININ USTESINDEN GELECEK,otesi yok.Anneannenin de iyilesmesine afiyetle yediginiz koftelere kavusmaniza cok sevindim. Bu arada Nehir' e lutfen ilet Zeynep'cigim ,hem ellerim hem ayaklarim kipkirmizi' hep de oyle kalmalarina karar verdim en azindan kisa kadar. Dondugunuzde hep beraber gidip surdururuz ojelerimizi, grup indirimi bile aliriz:))cooooook opuyorum hepinizi. nergis

    ReplyDelete
  2. Zeynepcim,
    Bugun hastane olmamasi harika. Kizlarinla cok guzel bir gun diliyorum... Ebru

    ReplyDelete
  3. Sevgili Zeynep Hanim
    Haberleriniz cok guzel MASALLAH.MRIda kitle cikmamis.Ne guzel bence masallah Nehircigimiz tertemiz.Bundan sonra yapilacaklar hastaligin geri gelmemesini saglamak icin olacak insallah.Verilecek yeni stem celllerden sonra kan degerleri "bomba " gibi olacak goreceksiniz insallah.Sevgiler.
    Aysegul A.

    ReplyDelete