Saturday, July 24, 2010

RMH'de Cumartesi

Bugün sıcak alarmı verilince, RMH'nin bu kez Pensilvanya "tarafında"ki bir eğlence parkına yapılan geziye katılmadık. Valla, nasıl yaptım bilinmez. Sanırım geçen haftaki sıcağın hatırası henüz taze diye oldu ve bir yandan da anneannesiz yapamayacağımı düşündüm. Anneanne ise gelecek gibi değildi. Toparlandı ama daha ayaklanmadı.

Sanıyorum ilk kez RMH'den burnumuzu bile çıkarmadan bir gün geçirdik. Oluyormuş. Üstelik çoğunluk geziye gitmiş olunca, her yer bize kalmıştı.

Biraz odayı toparlayıp, temizledim yine. Çamaşır derken akşamı ettik.

Akşam ise güzel bir yemek vardı. Gelip buradaki mutfakta pişirdikleri yemekleri servis ettiler. Bayağı bayağı ev yapımı oldu.

Bakalım, belki yarın erken toparlanır, biraz çıkabiliriz, erkenden.

Peki şuna ne demeli: Nehir kucağımda iken birden, "Daktır Südeyn, Daktır Südeyn, ver ar yu, ver ar yu" diye şarkı söylemeye başladı!!! Alem kız!

Şu da acaip bir iş: geçen hafta gezide, bize yol gösteren ailenin babası dün kalp krizi geçirip, RMH'de ölmüş. Hoppala. Hayat gerçekten karmaşık. Ben polisi ve ambulansı görmüştüm ama bir çocuk olabilir diye sormaya cesaret edememiştim.

Allah anneye sabır versin.

1 comment:

  1. Zeynep'cim,

    Yine toplu okumalarimdan birini gerceklestirdim, iyi haberlerinize sevindim; gelecek hafta daha guzel seyler duyacagiz insallah. Bak Nehir bile cagiriyor Dr.'unu.

    Sevgi Teyze'ye uzuldum. Stres kaynakli olma olasiligi cok yuksek ama ihmal etmeyin sakin, mutlaka baktirin. O yasta insanlar sikayet etmekten cekiniyor, hele isin icinde sana destek olmak var diye durumu oldugundan daha hafif gostermeye calisiyor olabilir.

    Kizlarin ayri ayri birer melek arkadasim; yoga seansina katildigi gibi durumlara artik sasirmamamiz lazim ama o da bunu istiyor zaten; bakin ben yaparim diyor hepimize. Sizinle Houston'dayken farketmistim, mutlu oluyor sasirtinca ve sinsi sirin bir gulumsemesi var oyle durumlarda, gozumun onunden gitmiyor :) Uf cok ozledim sizi,

    Hadi bu hafta daha da guzel haberler getirecek insallah !

    Sizi cok opuyor, bi dolu sariliyorum ...

    PS: Eray Ege'yi aldi tatile gitti bugun, benden umitleri yok bu yaz, bu calisma temposunda :( Selin kucagimi ele gecirdi, yapisik yasiyoruz ofiste olmadigim saatlerde ... bir comment session fotosu gonderdim, tabii ki o da birlikte ...

    ReplyDelete