Monday, July 12, 2010

GSCF devam: 16.doz

Dün gece kızları yatırıp, filmlerden film begenip, Cengiz'in a-acaipsin sundae lerinden yiyip, gece uzunve deliksiz uyuduktan sonra yeni haftaya Westport'ta başladık. Öğleden sonra, Leyla'mızı da döndük şehre.

Leyla'ya göre, "Bir gün" gibi geçmiş zaman, ama bir yandan da gelmek istedi bizimle. Keyfi yerinde yani.

Nehir'in de keyfi yerinde, ateşi çıkmadı, maşallah. Ne kadar zayıflamış olduğunu anladım, iyice. İştahı düzelmedi hala. Ama çocuklarla birarada olmaktan memnundu çok.

Bakalım yarınki klinik randevusunda nasıl çıkacak kan değerleri.

Rekorumu kırayım, ve bitireyim böylece. Zir.a, dinlenmek zamanı.

Yarın babayı yolcu edip, anneanneyi bekleyeceğiz. Baba bir haftalığına nöbeti anneanneye devredip, İstanbul'da işlerini düzenleyecek.

Yeni bir hafta, yeni bir düzen.

4 comments:

  1. Ne sans biz de bir haftalığına tatile gidiyoruz. Mahmutu göremeyecgim. Saglik olsun.

    Anneanneyi gormek de iyi gelecektir Nehir'e, yeni bir moral olacaktir eminim. Leyla'cigimin herhangi bir durumdan hosnut olmaması münkün olabilir miydi acaba? Polyannam benim o, tatli Leyla! Ela'ya uzuldum simdi, boşluğa dusmustur bir anda Leyla gidince.

    Hepinizi cok cok operim, yeni gunler guzel haberler getirsin insallah...

    ReplyDelete
  2. Heyyyy Leyla'cigima kavustugunuza cok sevindim. Kocaman bir saril ona benim icin.

    Anneanne dopingi ile Nehir'imin de kan degerleri toparlanacak, istahi acilacak, gelsin blueberry'ler, gitsin kofteler, eksik kilolari tamamlayacak insallah. Hem simdi anneanne ona ne lezzetli yemekler yapar kimbilir.

    New York'a Londra'dan 'singing in the rain' sarkisini yolluyoruz. Ustumuzde montlarimiz, sokaklari arsinlarken....

    Birbirinize cok iyi bakin.

    ReplyDelete
  3. yarın yepyeni birgün yeni umutlarla nehir ciğime güzellikler getirir umarım...sevgilerle kuşatılman ve korunman dileğiyle

    ReplyDelete
  4. zeynebim ben sizi takipteyim ama sadece sesim çıkmıyor. İyilik haberlerinizi her aldığımda içim rahatlıyor. Zaman sizi kollarına aldı, Nehirle birlikte götürüyor. Herşey daha iyiye ve güzele gidiyor. Dualarımız sizinle. Allah kalan yolunuzu da açık etsin, rahat rahat ilerlemenizi sağlasın.
    Hepinizi öpüyoruz, Nehirimizi bizim için kokla. Pelin-Ertun-Işık

    ReplyDelete