Thursday, July 15, 2010

GCSF'e ara

Sabah anneanneyi ayakkabı almaya gönderip, biz kliniğe gittik. Kan değerlerinde lökosit ve hemoglobin iyi çıktı...2.8, ve 8.9. Trombositler hala düşüşte. Salı günkü 65bin bugün 23 bin olmuş...trombosit alıp çıktık. Borular ve insuflon (kelebek) çıktı, taa pazartesiye kadar serbestiz. Heyyoooo!!!!!!!!!!

Gözlerim kapanmadan...bugün sabah annenannenin hazırladığı, simit, yumurta kahvaltısından sonra, öğlen, hafif atıştırıp, odada organik muz, mürdüm eriği, şeftali, yine simit yedikten sonra, ve en sonunda Central Park'a gittik. Nehir'cim arabayı anneanneye ittirdi, ve parka gelmiştik ki, uyudu. İki saat uyudu. Leyla ayaküstü kendine iki arkadaş edindi, onlarla oynadı...biz de anneanne ile sohbet ettik, dinlendik.

Baktık Nehir uyanmıyor, kalktık. Yemek için Üsküdar'a gittik. Akşam 7 olmuştu. Doluydu. Biraz bekledik ve oturduk. Nehir zeytin, zeytinyağına bandığı pideleri, ve anneannesinin çoban salatasıyla yaptığı pide sandviçleri, mantıya yeğledi. Biraz da ayran içti.

M a ş a l l a h.

Güzel bir gündü. Akşamında üç haftadan sonra Nehir küvette yıkandı, oynadı. Kolundaki kanama sonrası kir hala çıkmadı, üstüste birkaç yıkanırsa ancak olacak gibi...Çok şükür, çok şükür, çok şükür.

Şimdi uyku zamanı.

9 comments:

  1. bu güzel haberler senin güzelliğinden geliyor bence nehir ciğimmmmmmmmmmm...daha iyilerini duymak ve annaneciğinin o lezzetli yemeklerinden tatmak dileğiylee....

    ReplyDelete
  2. Güzel anılar yaratmak !... Harika..

    AYD

    ReplyDelete
  3. Binlerce maşallah :) seviyoruz biz onu çokkkk :)sonsuz güç ve moral olsun ona,yedikleri de löp löp et :))) sevgiler..

    ReplyDelete
  4. Çok şükür...

    Güzel haberler okumayı diliyorum bu blogda..her gün..

    ReplyDelete
  5. Çok şükür gerçekten, giderek güzelleşen haberler beni de çok mutlu ediyor :) Nehir'in tamamen iyileştiği günleri 4 gözle bekliyorum :)

    Japonya'dan sevgiler...

    Bu arada Ayşe Arman bugün Hürriyet'teki yazısında biraz haklı sitemlerini sunmuş okurlarına ama satır arasında Nehir'den de bahsetmiş. O'nun da yardım elini uzatmasına sevindim :)

    ReplyDelete
  6. Ohh ne güzel pazartesiye kadar özgürlük!!! Keyfini çıkartın...

    ReplyDelete
  7. M A A Ş A L L A H ve D E V A M!

    ReplyDelete
  8. http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/15330147.asp?yazarid=12&gid=61

    nehire bir destek daha

    ReplyDelete
  9. bugun hurriyet te Ayse Arman sanirim bizim nehir-imizden bahsediyordu. Cok sevindim, destek artacak, Nehir kendi azmi ile cok ama cok saglikli bir kiz olacak. Pozitife inanmaya devam, hersey cok guzel olacak

    ReplyDelete