Sunday, July 11, 2010

GCSF 15

Kisaca yazayim:

Gece Nehir'in atesi 38de takili kaldi...Ve geceyi RMH'de gecirdik.

Sabah yedi bucuk gibi acile gittik. Saat 11'de isimiz bitince ve gece gelmeyin, antibiyotik aldi denince.... kendimizi 12 treniyle Westport'a attik.

Ozlemisiz.

Bu arada cuma geceki hemsirenin antibiyotigi de pompasiz vermis olmasi yanlismis. Anlasilan hic cocuk tecrubesi olmayan bir gece ve acil hemsiresine rastlamisiz...

Haberler iyi. M a s a l l a h.

Not: Bu arada "emla" dedikleri ilac lmx ve ben nasil yazildigini bilmiyorum, ama ayni ilac. Bize yarim saat falan sure veriyorlar genelde. Simdi supheye dustum, acaba daha mi uzun durmali diye. Tesekkur ederim Aysegul Hanim.


6 comments:

  1. Merhaba Arkadaslar,

    Nehir'i gordukten sonra nerdeyse hic bilgisayarda vakit geciremedim ve yazamadim. Oysa ki o kocaman kahverengi gozlerindeki canliligi, beni uyuyor numarasi ile 'gercekten' kandirmasini, yeni bilekligine bakip kikirdamasini ve enerjileri oluk oluk alirken sanki rahatlamiscasina gozlerini kapamasini aklimdan cikaramiyorum. Bir de demez mi "saclarim uzayacak benim ve buyunce boyayacagim!" yerim ben onu vallahi:) Kirmizi oje meraki da eklenince New Yorker cool bir Nehir'i gozumde canlandiriyorum buyuduginde caddeler arasinda kostururken. Bana da cok guzel geldi hem Zeynep'i hem Nehir'i gormek. Sanki hic ayrilmamisiz gibi. Biraz korkmadim degil Hande ellemeye ve yaklasmaya mikrop durumlari yuzunden ama elini optum kocaman...Cok guclu survivor bu kiz yahu eliyle ayagini calistirip excersize bile yapiyordu vallahi kendi kendisine maasallah!! Yani bence haberler iyi.
    Keske daha cok gelebilsek de her birimiz farkli zamanlarda Zeynep'e bir nefes verebilsek.. Zeynep enerji vermeye devam arkadasim.. Inan...

    ReplyDelete
  2. İyi uykular Bayazitlar...

    Biz yeni bir haftaya başladık bile...

    Bu hafta çok güzel olacak!

    Sevgilerimle
    Yesim

    ReplyDelete
  3. Zeynepcim, yeni bir haftaya basladik bugun gercekten de.. Zaman nasil geciyor, yazin ortasina geldik ama havalar burada daha yeni isiniyor gibi. Bitmeyen yagmurlar bu hafta yok. Emla'yi biz de Ruya'nin poosu icin kullaniyorduk. Kabiz oldugunda aciyor deyip kaka yapamak istemedigi zaman, doktor amcasi vermisti. Gulnur'a imrendim dogrusu; sizi gorebilmeyi cok isterdim. Dun Uzunya'ya kahvaltiya gittik, aklima siz geldiniz. Ruya'ya yuz vermedi ablalar abiler, Nehir olmayinca o da yalniz kaldi. Buyuk savascinin ellerinden benim icin opun. Sevgiler, Bilge.

    ReplyDelete
  4. supheye dusmeyin Zeynep Hanim.Icinizi ferah tutun 30 dakika yetecektir.Zaten Nehircigimin cildi daha bebek cildi.Onemli olan ilaci surunce hava almamasini saglamaniz.Hepinize MAASALLAH!

    ReplyDelete
  5. Gulnurcum cok tesekkurler, senin yazınla Nehir'in kocaman kocaman acilmis gozleri bir anda gozumun onunde canlandi...

    Enerjilerin en guclusu, en canlısı, en ateslisi, en can yakanı, en re-chargeable olanı...hepsi Nehircigimin, sonra da anneciginin ve babaciginin olsun. Ben nasil Nehir'cigimin guzel haberlerini okuyunca bir anda canlanıyorsam, bin, yüz, milyon katı Nehir'cigime olsun...

    Zeynep'cim sizin de bu sahane enerjiniz hic bitmesin, hastaneden cikmak icin yaptıginiz pazarliklar, wesporta ulasmak için verdiginiz cansiperane savas...ne diyeyim canim arkadasim, siz bir tanesiniz, bir alemsiniz, dunyaya bedelsiniz...tüm yollariniz, tüm çakra (chakka)lariniz hep açık olsun....sevgiyle kalın, Allah sizi hep bir tutsun insallah...bugunumuze de kocaman bir MASALLAH!

    ReplyDelete
  6. Canim arkadasim geldim Londra'dayim. Ancak duzeni kurduk. Yasemin ilk defa bugun gitti kampa ve cok memnun dondu. Biraz yoruluyor ama yine de memnun. Mehmet'i ise persembe gunu goturecegim. O yatili. Bakalim insallah Mehmet de memnun kalir. Yani benim Hyde Park da kitvap okuma seanslarim ancak Cuma gunu baslayabilecek :)

    Westport'un tadini cikartin.

    Zeynep'cim, ben adi EMLA olan ve suruldugu bolgede "numb"lik yaratan ilaci cok baska sebeplerle kullandim. Yarim saat benim icin yeterli oluyordu. Kremi surdukten sonra ustunu buyukce bir yarabandi gibi bir seyle kapatiyordum. Ve ise yariyordu.

    Hepinizi opuyorum. Birbirinize cok iyi bakin.

    ReplyDelete