Wednesday, October 28, 2009

Bavul-ing

Saat 1.00 AM, tam alarak. Harıl harıl bavul topluyoruz.

Ne yaptığımıza inanması güç ama yaptık. Doll House artık bir bavulda! Burada bırakırız derken, ah bu "hatırası var" dürtüsü ve de Nehir'in bugünlerde sabah kalkıp ilk iş oynar oluşu...Bilge ile çatır çutur "demonte" edip, koyduk. Yazarken gülesim geldi.

Sabah ise Nehir'i hayvanat bahçesine götürdük!!! Akşamüzeri hava döndü, gidene kadar artık yağmur. Maum Houston yolcu ederken hep böyle su döküyor!

Yarın sabah klinik randevusunu iyi ki 9.15'e almışım, şimdi acaba ne kadar gecikirsek bir şeycik olmaz planı yapıyor, hepinizi hasretle öpüyor ve bir güzel bugün kendi kendine uyumuş kızımın yanına gidiyorum. Bir ara fotoğraf eklerim.

3 comments:

  1. Doll houseu demonte ederken fark ettin mi ki, sen de kucuk dertlerine geri dondun bile...

    Ah Zeynepcigim inanamiyorum, inanamiyorum, inanamiyorum.

    Sen gelemesen de ben pure dezenfekte olup, ilk cagirdiginda gelip o doll house ile oynayacagim Nehircigimle hic kurtulusunuz yok!!!

    Cok severek kucaklıyorum heppinizi:)))

    ReplyDelete
  2. Nurgüncüm,

    En şirin davulumuz da doll house'ın yanında : ))) Onu çatırdatmaya gerek olmadı hem, güzel güzel yerleşti.

    Sen gel oyna Nehir'le! Ama sonra Nehir benle oynamayı bırakır herhalde...düşündüm de...olabilir : ))

    ReplyDelete
  3. Sevgili Zeynep Hanim, beni bilmezsiniz, aylardir sessizce okuyorum Nehir'in sayfasini, mucadelenizi... DAha once hic yazmamistim size, nedense ben hc oyle yorum falan yazamam hicbir yere, neyse... Sadece, bilin ki, sizi seven bircok arkadasiniz gibi ben de hep dua edip durdum hersey yoluna girsin sizin icin diye, Nehir mutlu olsun, saglikli olsun dye... Insallah bundan sonrasinda da hep mutlu ve saglikli olacak sevgili Nehir'cik... Eminim ki benim gibi sesini solugunu hic bilmediginiz ama sizin icin gercekten dua eden baska insanlar da var.

    Sevgiyle, SAGLIKLA kalin insallah.... Turkiye'ye hosgeldiniz....

    Aysegul Ozdemir

    ReplyDelete