Thursday, March 12, 2009

Nehir İçin

Nehir için Sabancı Üniversitesi kendi aralarında bir desteğe başlamışlardı, Nakiye Hanım, Özgecan ve Akın'ın önderliğinde. Çok teşekkür ediyoruz onlara. Bize inanılmaz destek oldular, başlangıçtan beri.

Bugün, benim yine çok iyiye yorduğum tesadüfi bir zamanlamayla, Nehir'in doğumgününde, Amerika'da yaşayan Türkler bizim için TurkNorthAmerica websitesi üzerinden kredi kartına bağlı bir "make a donation" yardım kampanyasına başladılar. Ben de bir bağlantı ekledim.

Ve bugün biz de finans işleriyle ilgili uzun bir toplantı yaptık hastane ile. Kısaca, daha iyi bir indirim beklediğimizi, "hayır"ı cevap olarak kabul etmeyeceğimizi, imkanlarımızı zorladığımızı, kaçmadığımızı ve Nehir'in tedavisine bir arayı da kabul etmeyeceğimizi söyledik.

Tüm destek verenlere teşekkür ediyoruz. Nehir tedavisine devam edecek.

En güzeli ise, Nehir doğumgününde sağlıklı ve mutlu, annesi ve babası ise kararlı.

6 comments:

  1. Harika! Hersey hallolacak Zeynep'cim, sayi buyuk ama her kurusu Nehir'imizin sagligina deger. Hala Zeynep'in dedigi gibi taksite baglanir, tum baglantilar devreye sokulur, bir yolu bulunur. Bugun Forbes'un en zengin 40 kisisinin listesi vardi Yahoo news'ta, inan onlara bile nasil ulasilir diye tek tek baktim sabah ... bir de Power FM'i ve Alem FM'i aradim kampanyayi duyurmak icin ama dogru saat degildi, yarin sabah bir deneme daha yapacagim, dogumgunu sebebiyle daha anlamli olacagini dusundugum icin acele etmistim. Sebo show ve Geveze'ye ulasmaya calisiyorum. Parasini bu kadar hayirli bir is icin harcamak isteyecek bir dolu insan dinliyor bu kanallari.

    Nehir'cik her gecen gun daha saglikli, daha mutlu ve daha guclu olacak !
    Sevgiyle kalin,
    Bilge

    ReplyDelete
  2. Simdi TurkNorthAmerica website'ina girdim, ve acilir acilmaz Nehir'cigin o muhtesem gulumsemesi ile karsilastim. Ilk sayfada ve hemen dikkat cekiyor; umarim uzunca bir sure bu kadar kolay ulasilir durumda yayinlanir website'da. Kim onayak olmussa eline saglik ve cok tesekkurler ! Simdi Amerika'da yasayan tum tanidiklarima gonderecegim ...

    ReplyDelete
  3. Zeynep'ciğim,

    Yazını okur okumaz linke girdim, "400 000 + kişiyiz herkes 2 dolar verse para toplanır" yazmışlar ve daha ilk gününde, 2 dolardan çok, 100 dolar, 50- 20 dolarlar hemen göze çarpıyor ve saatler geçtikçe süratle artıyor :)) Bilge'ye katılıyorum bu kampayayı başlatanların ellerine sağlık. Göreceksin hem onlar, hem sabancının kampanyası (ki güvendiğimiz dostlarla biz de yaymaya başladık) + bizim geliştereceğiz birşeylerle bu para toplanacak, arada fark kalırsa onu da hep beraber halledeceğiz.

    Sizin gücünüz, Nehir'ciğin azmi ve hastanenin doğru uygulamalarıyla; Nehir hergün biraz daha sağlıklı olacak.

    Öpücükler
    Ayda

    ReplyDelete
  4. Zeynepcigim,

    Evraklariniz dun aksam geldi. Bu sabah ilk is okula ulastiracagim. Umarim hallolur. Ben tum estimate degilse bile bunlari alsak bile ik etapta harika olacak diyorum. Bakalim elimden geleni yapacagim...

    Her sey hallolur, yeter ki Nehircigim iyi olsun...Sevgiler...

    ReplyDelete
  5. Sevgili Nehir,

    Iyi ki dogdun, balik gibi hisli, aslan gibi guclusundur eminim.Gulusun hic eksilmesin, hayatinda sevdiklerinle birlikte daha nice ozel ve guzel gunlerin olacaktir.

    Zeynep Hanim,

    Bugun Deniz arkadasim, TurkNA dan bana bildirdi kampanyayi.Elimizden geldigince cok yere ulastirmaya calisacagiz.

    Hayirli haberlerinizi bekliyorum ben de bir anne olarak!!

    New York'tan sevgilerimle

    ReplyDelete