Sunday, March 22, 2009

Fazla Söze Gerek Yok














Ve halimiz de yok!

Buyrunuz, valla sizi fotoğrafsız bırakmamak günün misyonuydu, mission completed! Hatta...

9 comments:

  1. Güzel kızımızın biran önce sağlığına kavuşmasını diliyorum. Kendi blogumda da ayrıca çağrıda bulundum, umarım yapılan bağışlar çoğalır.

    www.acalya.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Peri kizi gibi olmus Nehir...
    Ozellikle Zeynep Senin kucaginda ki gulen resmi, kıyafeti...tek kelime ile MUHTESEM...Umarim en kotu gununuz boyle gecer...
    Hande ellerine saglik pastanin goruntusu boyle guzel ise tadi nasildir allah bilir...
    Nursen senin de ellerine saglik boyle bir partiyi host ettigin icin...

    Hepinizi opuyorum..Nehirim Allah hep boyle guldurur insallah...

    ReplyDelete
  3. Harikasiniz, sabah bu guzel goruntulere uyandim ve sizler icin cok cok cok mutlu oldum !

    Nehir inanilmaz guzel olmus, sapkasi da cok yakismis. Hala Zeynep'in de dedigi gibi cok guzel ve neseli gulumsemis kucaginda, hep boyle olsun insallah ! Zeynep'cim seni de cok hos, cok iyi gordum, supersiniz.

    Hande'cim ellerine saglik, tavsancik cooook seker ! Nasil kiydiniz da kestiniz bu guzelligi ? :(

    "Nusen Teyze", bir tesekkur de benden dostlarimizi bu kadar hos ve mutlu bir ortamda agirladiginiz icin.

    Ogle uykusuna yatmamak icin direnen Selin'den laptop'u kacirarak yazmaya ugrasiyorum, bugun cok kotu sonuclanabilecek bir merdivenden birlikte yuvarlanma olayi yasadik ve bir kez daha inandimki bu cocuklari melekler koruyor ... sizin de melekleriniz hep yaninizda, yakininizda olsun ve korusun Nehir ve Leyla'yi ...

    Optum optum optum,
    Bilge

    ReplyDelete
  4. Merhaba kızımın adaşı Zeynep Hanım;

    İmkansız insan beyni için vardır. Hiçbirşeyin onun için imkansız olmadığı Yaradan, yarattığı bu güzel kız Nehir için imkansız gibi görünen herşeyi imkanlı kılsın. Nehir sağlığına kavuşsun. Ömrü uzun bahtı açık olsun. Yavrularınızın mutluluğu mutluluk sarhoşu etsin sizi.
    Dualarım Nehir'le..

    ReplyDelete
  5. Zeynep Hn. ve Mahmut Bey,

    Hayat, bazen böyle melekleri ve onların anne ve babalarını sınavdan geçiriyor. Minik Nehir bu sınavı başarıyor inanın. Yavrularınızın ve sizin yüzünüzün hep böyle gülmesini dilerim.

    Dualarıma Nehir de eklendi.

    Gücünüz eksilmesin.

    İstanbul'dan sevgiler.

    ReplyDelete
  6. Canim Nehirim, tatli kizim, son dört ayimin kahramani, yaşam pınari, küçük meleği, annesinin babasinin, ablasinin göz bebeği...

    Sabah 6.30 dan beri, hani kelimelerin yetmediği bir yerler var ya, oralardayim...

    Yazamiyorum,
    Sadece bakıyorum, bakıyorum.
    Sonra, bakmaya kıyamıyorum...
    Ama, bakakalıyorum ve,
    Bakmaya doyamıyorum...

    Nereden başlayayım?

    Bir şapka bir çocuğa bu kadar mi yakışır,
    Bir çocuk bu kadar mi tatlı güler,
    Bir teşekkür bu kadar mi tatlı edilir,
    Şapkasiz bir kafa bu kadar mı düzgün olur,
    Bir babanin kucağına bu kadar mı güzel sarılınır???

    Hayatım, sevdiklerinle geçirilecek, böyle neşeli, eğlenceli, mutluluk dolu nice doğum günlerin olacak ama, inan ki, bir daha da böylesi yaşanmayacak...

    Seni benim için kana kana öpsünler, sarılsınlar, okşasınlar. Handeciğim ne olur kucağından indir me onu benim için, sımsıkı tut, o kadar istedim ki orada olabilmeyi...

    Bu güzel partiye emek veren herkese çok teşekkürler, başta Nehirciğime bu kadar dayanikli olduğu için, ve, annecik ve babaciga sağlam genleri için...

    Herkesi çok çok öperim...Kucak dolusu sevgiler.


    Önemli not: 1. Eğer hediyeler arasinda Pelin ve Mercan'in yaptiği resimler çıktı ise, bizim kizlara yönelik bir iki cümle rica ediyorum burada...Hararetle soruyorlar devamli beğenip beğenmeyeceğini...Hande'de yazsa olur :-)

    Önemli not 2. Hande pasta süper görünüyor, ablam White House'in pastacisi bile böyle güzel yapamazdi dedi. Ellerin dert görmesin.

    ReplyDelete
  7. Nehirin gozlerinin ici guluyor ve cok guzel bir bebek.Acalyanin blogunda gordum bugun blogunuzu.
    Kendi blogumdan cagrida bulundum ve esimin Mba yaptigi universiteki dekan ile gorusmek ve bize Nehir'i tum okul ogrencilerine tanitabilmemiz icin bir olanak saglamasini rica etmek uzere randevu ayarlama girisimlerine basliyorum.

    Nehir'in HARIKA bir ailesi var ...

    Sevgiler

    ReplyDelete
  8. Merhaba,

    Fazla soze gercekten gerek yok, ben fotograflarla da aglarim... Sonra da Nurgun ve digerleri... Mutluluktan aglayalim hep lutfen di mi? Hande ellerine saglik gelince en kisa zamanda bir goruselim diyorum hanimlar.
    Bu dogum gunu nice mutlu kutlamalarin baslangici olsun, gerci bizim Istanbul partisi de var o da baslangicin habercisi.
    Bilge'cim senin minik melegine de gecmis olsun.
    Bugun hic alakasiz birinden daha e-mail aldim demek ki zincir fena islemiyor. Hadi bakalim. Gonlumuz sizinle. Sevgiler, opucukler.
    Gulnur

    ReplyDelete
  9. 40. yasa ceyrek kala insan boyle oluyor sanirim, blog'u okuyorum, fotograflara bakiyorum, sunu yazsam, bunu yazsam deyip, bir kismini unutuyorum. Hatta alakasiz yeni konulara daliyorum ... Unutmusum, Leyla'cim da cok hos, dunya guzeli bir genc kiz olmus oyle guzel bir elbiseyle ... o huzurlu cevreye nasil da uyum saglamissiniz, ben gercekten her fotograftan ayri bir "huzur" mesaji aldim ... dilerim gercekten oyle hissediyorsunuzdur.

    Nurgun'cum bu arada, ne diyeyim bilemedim, bence sen de bir blog yazmaya basla, yine oyle guzel satirlara dokmussunki heyecanini ... inan yazmadigin (daha dogrusu gec yazdigin) gunlerin eksikligini hissediyorum. Hah iste bunu boyle soylemek vardi diyor, tekrar tekrar okuyorum. Defalarca bakmis olmama ragmen senin comment'inden sonra fotograflara birkez daha bakmak ihtiyaci hissettim ... senden ogreneceklerimiz var !

    Zeynep'cim bir ara su kismen okunan ama en heyecanli yerinde flu'lasan Life's Little Instructions'i da fotograflayip blog'a koysana, cok hosmus !

    Istanbul, iyi geceler!
    Houston aksam saatlerinin keyfini cikarin, cok dedikoduya dalmayin, uykusuz kalmayin :)

    ReplyDelete