Thursday, October 8, 2009

Gün 111: Hande-si

Kızım annesi, babası, ablası, halası-ndan sonra bugün Hande-si'yi kattı lugatına.

Sabah IHOP, sonra kitapçı, derken klinik öncesi, arabada (ancak) uyku...klinik.

Yarın sabah GMCSF'ler başlayacak.

Bugünkü gözlemim: Nehir'cim hiç söz dinlemiyor. Bu yılın bir sonucu mu, genetik mi, ikinci çocuk durumu mu, annesinin suçu mu, hayır babasının aldığı balon sonucu mu bilinmez!

İkinci önemli gözlemim: Arabadaki "akordiyon" güneşlik bugün ilk kez katlandı ve hiç kullanılmamış bantı etrafına sarılarak, "düzgün" bir şekilde bırakıldı. Gerçekleştiren: Hande-si. Dede gülümsemiştir, "E tabi nasıl olacak yani" diye.

İç-ses: Hmmm, Handesinin kocası ne yapıyor, evdeki düzen konusunda veya eve yardıma gelenler nasıl beğendiriyorlar??

Dış ses: Bizim RMH'deki odayı, hastane öncesi, (before), ve hastane sırasında (yani after, biz yokken) görmek isterim. Belki fotoğraflamakta yarar vardır.

Günün haberi ise: Seda Teyzemiz 40 yaş kervanına katıldı. "Biz" olaya şöyle bakıyoruz: İkinci kırkın (aslında benim kişisel hedefim 100 ama) başlangıcı olsun, sevdikleriyle, sağlıkla!!

Günün haberi not: Seda tebrik telefonumuzu açmak istemedi, ama "olan oldu şeker" dedik.

Bilgecim, tantrum konusunda en şanslı sensin! Zira eve dönüş seninle, günlerdir dilindeki, "Uçağa gidelim"e kavuşacak, yani sen onu babasına, ablasına kavuşturacaksın. Tabi, öte yandan uçakta bir tantrum, e yakışır bizimkine!

Nehiri'm sağlıklı ve mutlu! M A Ş A L L A H!

2 comments:

  1. bu son fasıl da su gibi aksın gitsin inşallah.. dualarımız sizinle.. sağlıkla kalın... nevin

    ReplyDelete
  2. Zeynep'ciğim, Nehir'ciğim, çok tuhaf ama ben aylardır her sabah uyanıp yüzümü yıkadıktan sonra aynaya baktığımda sizi düşünüyorum.. ve işte tam o anda çok derinden, gönülden diliyorum.. kendimce dua ediyorum.. geçsin bitsin bu günler ve sağlıkla normal hayatınıza dönün diye.. aklımda, kalbimde, dualarımdasınız. Sevgimle, Gonca

    ReplyDelete