Sunday, September 6, 2009

Gün 79: Fort Worth Öncesi

Bu kez Fort Worth'e yarın gidiyoruz. Bundan önce birkaç gün önceden gidip, klinik ziyareti sonrası hastaneye giderken, bu kez doğrudan gideceğiz. Labor Day = İşçi Bayramı.

Bugün ilk iş Leyla ile konuştuk ama pek bir halsizdi. Akşamüzeri olmuştu TR'de ve yorgun gibiydi, jet-lag olsa gerek. Biz de kahvaltıdan sonra parka gittik gitmesine ama doğrusu bana sıcak geldi yine de. Saat 10 gibi gidip, 11'e çeyrek kala çıktık. Zaten ben kendimi bir banka yerleştirdim, baba Nehir'le ilgilendi, ben ise kıpırdamadan uslu uslu bekledim. Bir ağaç gölgesinde uyumak hayalini kendime saklayarak.

Sonrasında kısa bir Target ziyareti ardından, evde balık yemeğe davet edildik baba tarafından. Öğle uykusundan sonra ise Nursen Teyze'ye gittik, güllaç yemeye. Eee, ramazan buralara da geldi. Bugün her zamanki Nursen Teyze ziyaretimizden farklı olarak, yalnız değildik, bizim yaşlarda çocuksuz bir çift daha vardı. Hal böyle olunca, Nehir'in alıştığı ilgi ve park programı gerçekleşmedi. Ama kavun, karpuz, krakeri humus, güllaç derken, Nehir hiç de fena olmayan bir performansla saat beşten sekize kadar idare etti,ve sonunda "gidelim" dedi.

Ve biz de günün sonunu getirmiş olduk.

3 comments:

  1. Zeynep'cim merhaba, hadi problemsiz gidin donun insallah ! Nehir'cik son Fort Worth turlarini da kolaylikla tamamlasin "eve donus ucusu" hayalleri gercek olsun !!

    Nurgun'cum, hosgeldiniz; umarim cok yorucu olmayan bir konferans, sunum ve keyifli gunler gecirmissinizdir ... ellerine saglik, hem Leyla'yi donuse yaklasan gunlerde eylemissiniz, hem de anneanne ve dedeye sagsalim teslim etmissiniz ... simdi Hande'nin hissettiklerine daha yakin olmalisin degil mi?

    Leyla'cim sen de hosgeldin; gectigimiz aylara kiyasla kucucuk bir zaman dilimi kaldi dislerini sIkman gereken ... ha gayret kucuk abla, biraz daha sabir ... insallah hayat boyu zorunlu ayriliklar yasamayin artik !!

    Houston kolay gelsin, safak 1, safak 2, safak 3; terhise azicik kaldi :)

    Opuyorum !

    ReplyDelete
  2. Evet son gunlerde Nehircigim icin cok kolay gecer insallah. Tam 10 koca ayi devirdiniz oralarda. Biraz daha gun sonu getirmeler ve birde bakacagiz ki....havaalaninda bir konvoy insan sizi karsilamaya gelmis:)

    Olmaz olmaz deme, sen olacagina bak Zeynepcigim. Bence kitaplari napacagim diye dusunecegine, biraz da bu duruma kafa yor, bugune bugun 167 kayitli follower olduk. Hatta starlar gibi, simdiden bize baska donus tarihleri falan ver yada, en iyisi devlet baskanlari gibi Nehir'e ve size benzeyen baska bir aile ayarlasin "dede" -artik araba parlamis baksana baska is lazim- on kapidan onlar arka kapidan siz cikin vs vs vs...

    Hadi cok cok operim hepinizi. Daha fazla zirvalamayayim...

    ReplyDelete
  3. 45

    Cok iyi yolculuklar ve cok kolay bir 4'uncu 'cycle' insallah...

    Ne bulacaginizi biliyorsunuz, hazirsiniz, Nehir'im guclu, ebeveynler mukemmel!!!! Haydi cogu gitti azi kaldi!

    Opuyroum hepinizi... Birbirinize cok iyi bakin...

    ReplyDelete