Tuesday, June 16, 2009

Leyla 8 Yaşında








Bilmiyorum kaç derece, alev alev bir hava.

Sabah kahvaltıdan sonra çocuklar biraz bahçede oynadılar. Sabah daha katlanılabilirdi hava. Nereye gideceğimize karar vermek zor oldu, sonunda Science Museum'a gidelim dedik, gittik, meğer inşaat var imiş. Benim aklımda modern sanat müzesi vardı ama Leyla'nın doğumgünü biraz daha "çocuk" birşeyler yapalım dedik, ve hayvanat bahçesine gittik. Çok ama çok sıcakta dolaştıktan sonra, en son trene bindiğimzde çocuklar mutlu, ayrıldık, ve yarım saatlik araba yolculuğundan sonra Cheesecake Factory'e ulaştık.

Aman o air condition...bir güzel bir güzel.

Hepimizin keyfi yerine geldi, yemekler yendi, üzerine dondurma üzerinde mum üflenip, "happy birthday" söylendi. Bir dilim cheesecake!i Nehir, ben, baba paylaştık. Leyla dondurma yedi.

Çıkışta, yan kapıdaki barnes and Nobles'a girdik. Leyla çok severek birkaç kitap seçti, baba, babalar günü hediyesi aldı, nehir küöük bir hipo. Ve Leyla yine çok severek "top secret" bir günlük aldı. Sorular var, o da yanıtlıyor. RMH'a döner dönmez yazmaya başladı.

Güzel bir günün sonuna yaklaşıyoruz.

Bakalım, saat 19.00'da terapi köpekleri gelecek imiş, ve akşam yemeği, hamburger, yapılmış bu akşam.

Nehir çok sevdiği çakıllarla oynuyor, baba Leyla'ya basket teknikleri öğretiyor! Aydo'cum ben de videoyaya çekeceğim ve akşam üzerinden geçeceğiz, ha ha ha.

Başlık, "Fırıniçi Yaşam" olabilirdi, neyseki Leyla'nın doğumgünü, ses çıkarmıyoruz. Yani mümkün olduğunca. Hayat güzel ve sıcak.

1 comment:

  1. Acaba 8 yasinda iken ben bu kadar olgun muydum ve bu kadar iyi ablalik yapabiliyor muydum diye dusundum ve cevap maalesef koca bir HAYIR. Simdiki cocuklar harika desem ..O genellemede svgili Leyla sana haksizlik...
    Gule gule buyu... gule gule yaslan... sevdiklerinle, sevgi ve mutlulukla...
    Ozlem

    ReplyDelete