Wednesday, June 17, 2009

Gez Gez Nereye Kadar

Sıcakta akşam, bahçede yazıyorum. Uzun yazamayacağım.

Bugün dün gitseydik dediğimiz Londra'nın "Wax Museum ve Ripley's Believe It Or Not" ına gittik. Yine yarım saatlik bir yoldan sonra vardık, ben Londra'dakileri görmediğim için karşılaştıramayacağım. Leyla (!) ise Londra'dakinin daha inandırıcı (mumya bölümü), İster İnan İster İnanma'nın ise daha eğlendirici olduğunu söyledi.

Pek Nehir'e göre değildi, ama neyseki ara çıkışlarla, özellikle sakıncalı bölümleri pas geçebiliyordunuz. Tabi pas geçtik...en son İsa'nın Çarmıha Gerilme (doğumundan ölümüne mumya ile anlatmışlar, bu tahminim Texas versiyonu), bölümünde çıkış olmadığı için, ben "Abiler jimnastik yapıyorlar" diyerek hızla geçtim. Leyla ise ağzı kanlı Jaws'ı, "Nehir bak, kırmızı jelibon çok yemiş, kızarmış" diyerek açıkladı. Önemli bir travma olmadığını düşünüyorum.

Çıkışta pazardan beri makarna ve çeşitleri yemekte olan çocuklara "yararlı" besin almak, ve Vietnamlı babadan aldığımız ilhamla, bir iki kez hiç değilse yemek yapalım diye, "Whole Foods"a uğradık, yol üzerinde.

İşte bir günümüzü daha bitirdik.

Yani sıcaklar bende bu etkiyi yaptı. Güneş zararlı olmasa belki kendimi sıcağa adapte etmeyi düşünebilirim ama Nehir 10 gün sonra accutane'e başladığında, 10.00 ile 17.00 arası güneşe çıkmayacakmış.

Neyse bu yolculuğun iyi bir yanı, hepimiz Houston'ı ve evimizi özledik. Yarın Dr. Granger ile randevumuz var, yani Cook'staki esas doktorumuz ile.

2 comments:

  1. Allah nazardan korusun, Leyla cok olgun ve yardimci bir abla.
    kolay gelsin, cok sevgiler.

    ReplyDelete
  2. Sanmayin ki sizi unuttum!!!!!

    Okulumuzun son haftasi, nasil bir kosturmaca var anlatamam. Hergun baska bir eglence programina kosuyoruz. Mehmet Bey Istanbul'un dort bir ucundaki arkadaslarini ziyarete gidiyor, yazin gorusemeyeceklermis ya, ondan!!!!!!! Bir de ustune tatil hazirliklari olunca bilgisayar karsisina oturmak imkansiz gibi birsey oldu. Neyse ki aksamlar var!!! Yarin yine ayni tempo devam. Karneler alinacak, oglen yemek programlari (okul yarim gun yarin) ondan sonra yine bir arkadas daveti..... Ayyyyyyy yorgun dustum!!

    Iste canim siz orada cekirdek aile geziyorsunuz, biz de burada aileyi bir araya toplamaya calisiyoruz. Her biri baska bir daldan caliyor bu hafta!!!!

    Nehir'imi ve Leyla'mi opun, kendinize de cok iyi bakin....

    Not: Yarin mutlaka yazarim ya da belki sohbet edebiliriz. Onumuzdeki hafta 20-28 Haziran teknolojiden uzak kalabilirim, affola...

    ReplyDelete