Thursday, June 18, 2009

Bone Marrow Aspiration: Temiz

Gitgide kısalıyor...Mahmut'un bilgisayarındayım, sanki yazı karakteri de farklı.

Bugünün aslında beklediğimiz, ama yine de hep bir sıkıntı veren, ilik testinden temiz çıktı Nehir. Bu kez, arkadan iki noktadan yapmışlardı. Yani bu, öncekilerden farklı olduğu için bana daha da iyi geldi. Kalp ekosu da iyiymiş. Ama Dr. Granger'ı yine göremedik, yanlış anlamışız, hastanede imiş bugün. Dr. Granger, the mystery woman.

M A Ş A L L A H. Bu testler için.

Yazmış mıydım, Nehir "inşallah, maşallah" diyerek dolaşıyor arada. Bu beni gülümsetiyor. Ne kadar çok duyduysa.

Bugün birkaç şey için Target'e gittik. Ya da gitmeye çalıştık. GPS bizi götürdü götürdü, önce downtown'da bir şirkete, sonra da gittik gittik, pek de hoş olmayan bir mahallede, burada nerede ki acaba derken, "Target on your right" dediğinde, tabi ki bir şey yok idi. En sonunda RMH'ye çok yakın olan Walgreens ile yetindik. Önemli tespitim: Fort Worth değil, Arlington denilen yer makul bir yer. Neyseki bizi ilgilendiren bölüm, yani RMH ile klinik karşı karşıya.

Akşam yine birileri yemek yapmıştı. Gönüllüler çok iyi çalışıyorlar. Haftada dört akşam falan yemek oluyor. Bu akşam da İtalyan vardı, sonrasında da çocuklar "craft" yaptılar.

Yarın ilk iğneyi olacak, sonraki iki taneyi biz yapacağız.

3 comments:

  1. Yuppppiiiiiiiiii, biliyorduk ama yine de 'temiz'i okuyunca bir gozlerim doldu, sevincten!!!!

    Hadi bakalim, yeni bir tunel ama ucu apaydinlik!!! Turp gibi giriyoruz tunele, aslanlar gibi cikacagiz... Yoldaki zorluklarin ustesinden gelmek cok kolay olacak Nehir'im icin cunku "SHE is a fighter" ve hic olmadigi kadar guclu vucudu. Masallah diyorum, dilimi isiriyorum, tahtaya vuruyorum. Haydi bakalim onde basliyoruz, zafer bizim olacak!!!

    Birbirinize cok iyi bakin...

    Not: Ben gunun kosusturmasini ve bavul hazirliklarini bitirince, siz de uyaninca konusalim.

    ReplyDelete
  2. İnanmıyorum! Şimdiye kadar yazdığım en edebi ve felsefi commentimi copy etmeden submit ettim ve internet baglantımdaki kisa bir kesintinin kurbani oldu!!! (Turkceye bakın!) Bir daha da yazamam ki! Eh! olsun!

    SÜPER! Her adımda daha da güclü daha da guvenli... Birazcik sicak size viz gelir... Biraz zamana, biraz kendi haline birakarak, biraz caba, biraz sabir, sonra ver elini tatil, ver elini Istanbul!... Evinize misafir oldugumdan beri benim gozumun onunde hep sizin eve donus gununuz var.... Senlik icinde...

    MASALLAH! Nehir saglıklı ve mutlu, Ablası, Annesi ve Babası ile...

    Kendinize iyi bakın...

    Sevgilerimle
    Yesim...

    ReplyDelete
  3. Zeynep'ciğim

    MAŞALLAH, MAŞALLAH ÇOK Bİ MAŞALLAH............

    Ben de bu kelimeyi Nehir ile birlikte öğrendim sayılır. Nehir her bir adımda da daha da sağlıklı ve mutlu olacak.... Oldu olacak, nasıl olacak, nerede olacak derken bak herşey yolunda ve iyi bir şekilde başlıyor ve inşallah aynı kolaylıkla bitecek:) Süreçteki yan etkiler seni huzursuz ediyordu ama eminim Nehir bunu da çok iyi tolere edip atlatacak.

    Nehir'in tedavi süreçlerini cemrelerin müjdeleri ile beklemiştik. Pazar günü "en uzun gün" olacak yani ekinoks,yeni bir dönüm ve değişim ile birlikte, biz yine sizden gelen güzel haberlerle sevineceğiz...

    Astroloji yorumu gibi oldu ama ekinokslar ve cemreler metaforik anlamı olan günlerdir benim için, burçlardan pek anlamam ama ekinoks ve saatli-maarif takviminin yorumlarına zaafım var:)

    Yarın için tüm şans meleklerini Nehir'e yolluyoruz, sizleri de kucaklıyoruzzzz

    Öpücükler
    Ayda

    ReplyDelete