Sunday, August 30, 2009

Gün 72:

Nehir'im sağlklı ve mutlu.

Annesi uykulu.

3 comments:

  1. İste budur! Palyacoya da artiklar yakisir... Biraz gec yazdim ama aslinda gununde bu tepkiyi vermistim... Super olmus Leyla'cigim...

    Iyi uykular Houston! Guzel dinlenin... MASALLAH!

    Sevgilerimle...

    ReplyDelete
  2. 52 (Insallah dogru saymisimdir)

    Bugun, 10 saat direksiyon basinda gecen dunden sonra bir kosturmaca ile basladi. Evet yanlis okumadin Zeynep'cim, 5 saatlik Bozcaada-Istnabul yolunu biz dura kalka 10 saatte yaptik. Once oglen yemegi, sonra Geyikli'de kendi halinde ufak bir zeytinyagi imalathanesinden zeytinyagi stogu ve en son da Ezine'den beyaz peynir stogu yaptiktan sonra yola koyulduk. Allah'tan yollar cok kalabalik degildi. Saat 19.30 civari ilk gordugumuz Burger King'e girip cocuklara yemek aldim. Arabada, Mehmet yaklasik 3 dakika icinde, Yasemin ise soylene soylene (patates kizartmasi disinda fast food hic sevmiyor da!!!!!!!!!!!!) yediler 'chicken fingers'lari. Sonra annemin Silivri'deki evine ugrayip birkac esya biraktik, sonra da eve geldik. Bozcaada'dan 12.00'de kalkan feribot ile baslayan yolculugumuz saat 22.00'de evde sona erdi. Evet tam 10 saat araba koltugunda oturan Yasemin yolculugun sonuna dogru bu seyahatin artik pek de sevimli olmadigini cesitli seslerle bize anlatti :) Yol konusuna baska bir cozum bulunabilirse, ki ucak+denizotobusu opsiyonu var, Bozcaada kesinlikle gidilebilecek bir yer. Bodrum'un denizine temiz diyoruz ya yalan!!!! Medeniyetin gittigi yer kirleniyor arkadaslar. Bozcaada'da sadece 2 plajda, onlar da derme catma, yiyecek icecek satan yerler var. Onun disindaki butun plajlar bombos. Semsiyeni, havlunu ve piknik sepetini alip gidiyorsun plaja, harika bir denize giriyorsun, istedigin gibi kum oyunlari oynuyorsun, kitap okuyorsun-sadece cocuk ve dalga sesi var-, hatta olayi abartip az otedeki 'vineyard'dan aldigin sarabi aciyorsun.... Durum bu arkadaslar, illaki gidilecek seneye hep beraber!!!!! Otellerden cok birsey beklemiyorsunuz, temiz yatak ve banyo sadece. Ama bir suru kucuk balik restorani, sirin birkac hediyelik esya dukkani..... Persembe-Pazar kacamagi icin HARIKA bence!!!!

    Iste bu tatilin arkasindan bugun kosturmaca ile basladi. Butun gun disarlarda idim. Eve gelince baktim skpe'de bulurum sizi diye ama malesef gorusemedik. Yarin insallah.

    Biliyorum Zeynep'cim icini bir huzun kapladi ama cok kisa ayri kalacaksin buyuk kizindan. Gececek sayili gunler... Herseyi Houston'da birakip doneceksin evine. Leyla'ya verdigin sozu unutma, Leyla'nin yaninda aglamak yok!! Sonra havaalanindan eve donerken birak gozyaslarini. Su gibi gidecek kizin yerine sen hic merak etme. Sonra da babisko ve siz varacaksiniz evinize su gibi... Yilbasini evinizde hepberaber kutlayacaksiniz!!! Belki de Nurgun size de bir tren kurar :)
    Yasemin simdiden odasini suslemeye basladi bile, yilbasina kadar cikarmayacakmis!!!!

    Cenem dustu, anlatip durdum. Seninle sohbeti cok ozledim!!

    Opuyroum hepinizi, birbirinize cok iyi bakin...

    ReplyDelete
  3. Handecim ben de seni! Ne güzel anlatmışsın, umarım gidebiliriz...

    ReplyDelete