Wednesday, August 26, 2009

Gün 67:


Akşam uyuyakalmışım.

Zaten bu durum benim genel "yorgun" halimi açıklıyor.

Düne dair hatırlamak isteyeceğim, uzun süreden sonra kızları iki kez parka götürdük. Sabah meşhur "fire ants" ten birkaçı Leyla'ya üşüştü, kaçtık hemen. Nehir salıncakta sallanırken, "çok keyifliyim" cümlesini kuruverdi, ben gülümseyiverdim.

Leyla son okul ödevi, İngilizce posterini yapıyor. Birlikte yapıyoruz. Aslında koca karton yolda bozulur diye İstanbul'da yapacaktı, ama burada yapmayı istedi. Bakalım nasıl taşıyacak.

Ve Nehir'in bugünlerde bizi güldüren ikinci cümlesi. "İyi misin" diye sorunca, "İyiyim değilim" diye cevap vermesi.

Akşam parka gittiğimizde ise yaz sıcaklarının azalmaya başlamış olduğunu anladım, burada da. Yani şu hep korktuğumuz Houston sıcağını atlatmış durumdayız. "Bu da geçer". Doğru. Her şey bir şekilde geçiyor.

Yeşim dün çok tatlı bir email atmış, Harley'in annesine göndereyim diye, ben de Yeşim'in e-mailiyle güç buldum, kendim de yazdım, ikisini birlikte gnöderdim. Teşekkürler Yeşim, teşekkürler Nazlı. Nazlı da beni itekledi dün yine. Müzik ve filmler hayalimde!

Bu ikişer satırlı sabah girişi matrak görünüyor. Kısa notlar halinde. Umarım bu akşam uyumam!

3 comments:

  1. Iyi ki bakmisim, aksam aksam acmam aslinda bilgisayari... icime dogdu herhalde...
    Istedigin gibi uyu Zeynep'cigim, biz her turlu girise raziyiz, yorgunlugunu da cok iyi anliyorum. Sanırım (ve umarim) bu yorgunluk halinin nedeni hava degisikligidir. Ben, esim ve tanidigim en az on kisi daha son 3-4 gundur dupeduz surunuyoruz. Yataktan hic cikmasak cok mutlu olacagiz ama ne mumukun... Sen ne zaman uyuyabiliyorsan uyu... Ama yazmayinca merak etmiyoruz sanma; sabah girislerini atlama bir satir da olsa, yoklamaya katil sonra kac... :)

    Nehir'in cümleleri harika! Ne guzel kullaniyorlar sozcukleri! Bora da ona kizdigimda " Anne mutlulugumu yok ediyorsun" demisti bir kere, kulagima kupe oldu... "Simdiki cocuklar harika!"

    NEHIR SAGLIKLI VE MUTLU!

    Saglikla ve sevgiyle kalin...

    NOT: Mesajimi ilettigin icin cok tesekkur ederim...

    ReplyDelete
  2. Leyla'nin odevi icin uygun boyda silindir kutu bulabilirsiniz belki?

    Zihni-sinir Yesim

    ReplyDelete
  3. 57

    Zeynep'cim sen bizi bosver, dinlen dinlenebildiğin gibi!!!! Biz birbirimizden haber alıyoruz, en olmadı sana bir telefon sesini duyup rahatlıyoruz.

    Biz bu haftasonu, Bozcaada'ya gidiyoruz, sülalece :) Teyzem, kuzenlerim, annemler, kuzenlerin çocukları, bizim çocuklar.... Bir Yeşim'ler eksik malesef, iş izin vermeyince olmuyor :( Bir dahakine gelecekler inşallah!!!

    Şu anda annemlerin Silivri'deki evinden yazıyorum. Bilgisayar da annemin!!!! 7'den 70'e teknoloji!!!!

    Pazar akşamına kadar sizden ayrılıyorum, Bozcaada'da bilgisayar umidim pek yok, ama belli olmaz bakarsın modern dünya oraya kadar gitmiştir!!!!

    Hepinizi çok öpüyorum... Birbirinize çok iyi bakın!!!

    Not: Leyla'nın ödevine şu dev kutu dükkanından birşey bulursunuz kesin!! İçimde kaldı, girip mağazadan birşey almam lazım kesin :)

    Hande

    ReplyDelete