Monday, August 10, 2009

Gün 52: Houston

Houston bizi Seattle ile aynı sıcaklık ve fakat çok farklı bir nemlilik ile karşıladı. Gece yolculuğumuz Nehir'in ekrandaki filmi izlemekte ısrar etmesi nedeniyle, benim kucağım ve koltuğu arasında gidip gelmesiyle geçince, sabah vardığımızda ben ve Nehir nakavt (knocked out) olmuş idik.

Eve vardığımızda sabah sekizdi, ve ailecek öğlene kadar uyuduk, uyanınca, IHOP'u ziyaret ettik...günün kalanı sürünmekle geçti.

Bu gece fotoğrafları eklemeyi başardım, notları sonra ekleyeceğim, yarın daha dinlenmiş olmayı umuyorum. Perşembe günü Fort Worth'e yola çıkacağımız için, yine toparlanma ve toplama için iki günümüz var. Seattle sayesinde iki kür arası göz açıp kapayıncaya kadar geçmiş oldu.

Hey! Seattle, you've got mail! In these modern days, this translates into a twitter (bkz, sağ üst köşe)! Thank you.

5 comments:

  1. Zeynep'cim merhaba,

    Komik birsey oldu, evimizde kalamadigimiz icin (emaille anlatacagim) yabanci bir bilgisayarda internete girince google'da Nehir Bayazit yazdim ve Ocak ayinda gittiginiz Austin seyahati sayfasindan acilmis, tarihi farketmedim once. Okudum okudum, hayretler icinde nasil Seattle'dan hemen Austin'e gececek gucu buldular diye ... sonra hala Zeynep'in comment'ine gelince ve ertelenen ameliyat tarihinden bahsettigini okuyunca dank etti de Ocak yazisi oldugunu farkettim ... cok sukur bak hepsi geride kaldi, cok daha guzel gelismelerden bahsediyorsun artik, masallah !!!

    Butun fotograflara baktim, cok tesekkurler, yol yorgunu bir de onlarla ugrasmissin ama senin tek fotografin sapkali ve Caramel Zeynep'ten iz yok :) Hadi ver kamerayi Leyla'ya ya da Mahmut'a, yarina istiyoruz, degil mi kizlar ???

    Cok cok keyifli, mutluluk icinde gecen, hayatiniza hayat katan seyahatlerinizi okuyacagiz ... arkadasim gezmeyi sever, en guzellerine insallah ! (Daha Afrika'ya goturecegim sizi kucuk kardesler uygun yasa gelince!!)

    ReplyDelete
  2. Sevgili Zeynep, Bilge'nin dedigi gibi rakunun fotografina kadar, herseyi fotografladigin icin cok tesekkurler. Okumak zevkti, izlemek daha da buyuk zevk oldu.

    Haydi bakalim is basina, her sey guzel daha da guzel olacak. Boyle gunleriniz cok ama cok olacak insallah.

    Bazen bende eski yazilari okuyorum ve bugunumuze nasil sukrediyorum anlatamam. Masallah ki, Nehir saglikli ve mutlu.

    Yasasin HAYAT!

    ReplyDelete
  3. 72

    Vallahi Caramel Zeynep'i ben de goremedim. Ya coluk, cocuk, koca'nin arasinda sadece guzelim yuzu gorunuyor ya da saklanmis bir sapkanin altina!!! Olmaz, kabul etmiyorum. Leyla'cim, Mahmut'cum olmadi Nehir'cim, kapin makinayi genc kadinin elinden, basin deklansore!!!! Soooleee 3-5 poz, sac rengi, modeli falan ciksin bir ortaya. Meraktayiz, anlatamadim galiba.

    Haydi bakalim bir gun dinlenme, bir gun de toparlanma, sonra ver elini Fort Worth. Bu sefer neler olacagini, sizi nelerin bekledigini bilerek gidiyorsunuz, hayatiniz cok daha kolay olacak. Nehir'cigim, Seattle'in verdigi guc ile hic sorunsuz gecirecek bu seferi de... Benim icin bir kocaman sarilin Nehir'ime, sonra da Leyla'ma... Bugun Kanyon'a giderken sizin sokagin onunden gectim, Leyla'nin dogum gunu geldi aklima. Ne cok zaman gecti. Haydi gelin artik, ozledim sizi!!

    Birbirinize iyi bakin...

    ReplyDelete
  4. Ben de Leyla'nin kardesi olmak istiyorum. Resimleriniz cok guzel cikmis. Umarim daha guzel haberlerinizi duyariz.

    ReplyDelete
  5. Kızlarrrrr!!

    Şu "caramel" işi kafaları karıştırdı sanırım. Açıklıyorum: her zamanki, ya da yakın zamandaki her zamanki gibi, "highlight" yaptırdım! Yani tüm saçımı boyatmadım yaw. Sadece bu highlight işi de bazen, fazla sarı highlightlara dönüşüyor idi, burada daha medeni, sarı olmayan highlightlara kavuştum. Bundaki durum ise o kadar doğal ki bir fark hissedilmiyor.

    Fotoğraf işi ise perşembe günüydü, sonrasında fotoğraf çekmemişiz, topluca, veya ikili. Ha tabi fotoğrafsız kalmayı tercih etmemin 10kg kadar bir nedeni de var, zorlamayalım durumu lütfen! Hayır en son bu kiloda olduğumda Nehir karnımdaydı, şimdi ortalıkta bir bebek de yok, ne yazıkki. Bu kadar kilo alacağımı bilsem boş durmazdım, bari bir işe yarardı... şaka!

    ReplyDelete