Sunday, August 9, 2009

Gün 50: Dönüşe hazırlık

Anne ve baba bugün ikinci kez sinemaya gittiler. Gündüz Seda'ların arkadaşları Tülay ve Tuna'ya gittik. Nehir bahçede üç, dört saat geçirince, dönüşte arabada uyuya kaldı ve çıkmamız kolay oldu.

Yazarken farkettim ne kadar uzun süredir bugünkü kadar açık havada kalmamıştık.

Teşekkürler Seattle. İlk günlerde biraz ayıp ettiyse de, son günlerde durum toparlandı, ve biz hiç güneş kremsiz çok rahat ettik.

"Julia ve Julie"ye gittik. Beni en çok etkileyen sahne, Julia Child ve kocasının yumuşak bir yorgan ve yastıklar içinde uyudukları bir sahne oldu. Hiiç uyandırılmadan, uyanmadan, bir yorgan altında, biraz soğuk bir havada, uyumak istiyorum.

Leyla yarın döneceğimizi söyleyince, "ne kadar çabuk" dedi. Evet. Seda ve Soner bize çok iyi baktılar bu hafta!

İlk kez dönmek biraz daha zor. "Back to business". Dr. Russell'a "madem risk çok neden daha sık tarama yapmıyorsunuz" diye sorduğumuzda, "İnanın, bu bile çok gelecek" demişti. Şimdi anladım. "Normal"den yeniden koşturmacaya dönmek biraz zor.

Ama 49 hiç fena değil. Nehir sağlıklı ve mutlu! Bugün müzikte dansetti, birlikte göl kenarında şarkı söyledik. Leyla ve Selin ile çimlerde koştu, hatta bir de Bora (7 buçuk yaşında) elinden tuttu Nehir'in ve onu gezdirdi.

1 comment:

  1. Keyifler iyi,

    Nehir sağlıklı ve mutlu,

    MAŞALLAH

    Sevgiler

    Nurdan

    ReplyDelete