Wednesday, August 5, 2009

Gün 46: Pembe






Anne ve baba si ne ma ya gittiler.

No emergencies. Çocuklar teyzede kaldı, Leyla ve Nehir dün geceki gibi aynı yatakta uyudular. Nehir dün gece ağlamadan, sessizce gecenin bir yarısı yanımıza gelmişti. Bu gece o yola çıkmadan döndük!

"Funny People"...en başında adama (Adam Sandler) AML lösemi teşhisi konuluyor. Ben, iyi de bu film komedi olmalı, bizimle dalga geçiyor olmalılar gibi bir tepkiden sonra, güldüm...rating, 6, ama yine de çok güldüğüm yerler oldu.

Aaa, bugün dördü, yani tam 9 ay sonra baba ile bu kadar uzun süre dışarıda kaldık, başbaşa.

Nehir sağlıklı ve mutlu!

Pembe...

Not: Aydacım sana Bay Rakunu bile çektim, hem de ben bu rakunu çekmeliyim diye bir National Geographic belgeselcisi, hatta Crocodile Hunter edasıyla, korkusuzca, camın arkasından, ama hiçbirini yükleyemiyorum, Houston'a dönünce artık.

FotoNot: Tekne gezimiz...Seda ve Nehir...balkonunda özgürlik anıtı olan, "kitch" duruşlu ev...ve bay Rakun -hay bin kunduzzzz!

3 comments:

  1. Pembeden anlamaliydim zaten, desene romantizm doruklarda:)

    Harika haberler icimizi serinletiyor bu sicaklarda. Nehir'in kalabalik bir aile icinde olmasi ne kadar iyi oldu onun icin, iyi ki ay basimiza bir sey gelir melir demedin/iz de gittin/iz oralara. Leyla'ya da cok iyi gelmistir eminim, sizinle "normal" bir ev ve aile ortamında birlikte olmak.

    Sen boyle renklerle ilgili yazmaya baslayinca, kendimi dusundum, hayatim ne kadar da renksizmis meger, senin renklerle anlattiklarin bana o kadar uzak geliyor ki -ruhsuz muyum neyim bilemedim-. Hayatimda temel renklere evet, ama ara renklere hic yer yok, sevsem bile yok galiba. Neden ola ki acep? Bak fala falan duskun degilimdir ama, bir bilene bunu analiz ettirmeliyim galiba, ilginc veriler cikacaktir eminim.

    Ama en sevdigim renk olan masmavinin tum tonlari ile dolu bir mavi yolculukla gecen 10 gunluk bir tatil yasadim neyse ki. Ayda'nin kulaklarini cinlatirken bol bol, birde Bodrum'da ablamlarin evdeki Naviga dergisinde roportajini ve dag gibi fotgrafini gormem mi? Pek bi sevindim vede gururlandım dogrusu, dolayli da olsa arkadasim oldugu icin. Dergiyi bilenler okusun arkadaslar, o "Ayda" burdaki "Ayda"!!!

    Evet gene okuldaki yogun is ortamina dondum, ama, acil bitirilmesi gerekenlere ve kongre hazirliklarina hala baslayamadim. Hala "mavi" benim icin her sey diyeyim.

    Neyse, 4 eylul de leyla ile birlikte donecegimiz icin kizlar ve ben cok heyecanliyiz, bir parca da olsa ise yaramis olma hissinin verdigi gururu simdiden tasimaya basladim. Hande'nin omuzlari yere inmiyordur eminim. Belki Mahmut'u da bir gunlugune de olsa gorecegime cok seviniyorum, ona harika bir hediye hazirliyacagim... Coktannnn hak etti. Ama masaj hediyesi de bayagi iyiymis, Oguz duysa hasetinden catlardi eminim.

    Hepinizi cok cok operim, iyi haberlere devam, Nehircigim, kucuk amazonum, saglikli ve cok cok mutlu! Bende onu cok ama cok seviyorum.

    Nurgun

    NOT1: Dun basit bir diz MR'i icin MEDICA'ya gittik Ozguz'la, ve ben burda laylaylom beklerken MR cekilsin diye, sizin "o" gunku stresinizi dusundum de... Sonra aklima tatilde oldugunuz geldi bir anda ve oyle mutlu oldum ki anlatamam...Atlattik inan atlattik, Zeynebim tatillerin en alasini hak ettiniz..Sizi daha cok guzel tatiller bekliyor yeterki siz bir arada olun, her sey hallolacaktir.

    Nerede, hangi cocugun ihtiyaci varsa, sifa melegi onu bulsun lutfen. Hemde acilen!!!

    NOT2: Turkish team sizi bende cok ozledim. Hadi 21 agustosda gitmede bir ara bulusalim mı?

    ReplyDelete
  2. 78

    Zeynep'cim kizma ama ben biraz karistirdim bu gun sayma isini.
    Simdi sen gulpembe ve kirmiziyi ayni gun mu yazdin?? Ikisi de Gun 44, saat farki da var ya hesabi yapamadim. Gercekten iki gun de Gun 44 mu yoksa bir yanlislik mi oldu???? Ben kendi saydiklarimdan eminim de senin sayilari bilemedim. Aman neyse bir az bir cok ne fark eder, Nurgun'un dedigi gibi atlattik cok sukur bu isi!!!!!

    Tatilden gelenlere hosgeldiniz, gidenlere de hosgittiniz!! Gelenlerin yedigi ictigi kendisinin olsun, gorduklerini anlatsin. Gidenlere de cok iyi eglenceler, dinlenceler!!!! Bizim tatil planlari Eylul'e, Istanbul'u bekliyoruz. Eylul'un ilk 2 haftasindan birinde olmayacagiz Istanbul'da ama hangisinde bilemiyorum. 14 Eylul'den sonra buralardayiz.

    Zeynep'cim ben Adam Sandler'i cok severim. Eminim guldurdugune sizi.. Eski filmlerini de gelince beraber seyrederiz :) Guleriz bol bol.

    Seda'lara da cok selamlar, opuyorum hepinizi...

    Cok eglenin, cok dinlenin!!!! Birbirinize cok iyi bakin...

    ReplyDelete
  3. Nehirle bugün MotherandBaby dergisi sayesinde tanıştım.Allah yardımcınız olsun.Nehiri melekler korusun,bir an evvel şifa bulsun.Dua edicem Nehir için.Sevgiler.Ankara'dan Onurun Annesi.

    ReplyDelete