Wednesday, January 14, 2009

Yarını Beklerken

Nehir sağlıklı ve mutlu!

Şarkı söylüyor: Ay lav yu, yu lav mi, hapi famili

Yarın uzun bir gün...ve biz bildiğimiz bir şeyi, gözümüzle görüp gülümseyeceğiz.

Hepinizi çok seviyorum.

4 comments:

  1. umuyorum ki bu uzun gun problemsiz ve cabucacik gecer ve en onemlisi sonuclarda hayal bile edemeyeceginiz kadar iyi cikar....
    kalbimiz sizlerle....

    Bu arada en basindan beri kafamdaki goruntuyu Sebnem (tanismadik ama sagolasin) kelimelere doktu....Hem de buyuk haflerle:

    NEHIR SAGLIKLI VE MUTLU

    ReplyDelete
  2. umuyorum ki cok uzun gorunen bu gun problemsiz ve cabucak gececek ve en onemlisi sonuclar hayal bile edemeyecegimiz kadar iyi cikacacak.
    kalbimiz ve dualarimiz sizlerle...

    Bu arada en basindan beri kafamdaki nehirin goruntusunu Sebnem (tanismadik ama sagolasin) kelimelere dokmus:
    (hemde buyuk harflerle)

    NEHIR SAGLIKLI VE MUTLU

    ReplyDelete
  3. Zeynep'cigim, bu uzun gununuzun sonunda, biz de yazdigin harika haberler sayesinde yuzumuze yerlesen gulumseme ile evin icinde dolasip duracagiz!!! (Ben bu issiz zamanimda evin icindeyim ya, herkes de oyledir zannediyorum. Kimileri ofislerinde yuzlerinde bir gulumseme ile dolasacak tabiki!!!)

    Hepinizi opuyorum..

    ReplyDelete
  4. Canım, NEHİR SAĞLIKLI VE MUTLU. Her şey güzel olacak, bizler de güzel haberlerinizi alacağız.Etrafınızda en yakınlarınız, uzaklarda da aklı sizde olan sevenleriniz,bu savaşın galibi siz olacaksınız,ötesi yok!Zihinlerimiz, yüreklerimiz ortak bir amaç, ortak bir dilek için birleşti,çok yakında hep beraber kutlayacağız. Nehir'ciğimi, sizi çoook ama çoook öpüyorum. Nergis

    ReplyDelete