Wednesday, December 16, 2009

Testler devam

Hic yazamam diyordum ama Ilgin'in bilgisayarindan notlar duseyim.

Birincisi Ilgin'larda olmak cok keyifli. Nehir ve Altay tatli sert oynuyorlar. Nehir dort yasindaki Altay'i bol bol taklit ediyor. Ilgin ise yemekleri ve evsahipligiyle bizi oldukca rahatlatiyor.

Neden mi...

Pazartesiden beri sabah sekiz aksam dort klinik ve hastanedeyiz.

Ilk gun damar yolu actilar. Nehir hic aglamadi!!! Sonrasinda uc tane kan alma yine tum gunumuzu aldi. Bobrek testiydi yaptiklari. Ilk gunun surprizi tum testlerin saatlerinin haberim olmadan degistirilmis olmasiydi. Hepsi ogleden sonraya alinmis. Bu da uyutulmak icin ac bekleyen bir Nehir demek.

Sali gunu, dun, kemik taramasi yapildi.

Bu sabah ennn sonunda isitme testi yapildi. Bir kayip var ama henuz konusmasini veya dil gelisimini etkileyecek bir seviyede degil. Kus seslerini bizden farkli duyuyor.

Genel halimiz iyi, bir Nehir bir ben agliyoruz.

Skayet yazisi olmasin diye uzun yazmayacagim ama bana sormadan cuma gunku ilik testini iptal etmisler. Gerekce, Cook's a gonderecekleri fazladan ornekleri cuma gunu goturemiyor oluslari imis. Bu durumda pazartesi yedege yazdirdilar.

Ben

"bana sormadan"
"Ben study mitudy anlamam, bu testi isterim"
"bu kadar zaman akliniz nerdeydi"
"sizin yarattiginiz sorunun cozumu biz neden oluyoruz"

gibilerinden baslayip iki gundur klnikte aglayinca, bir guzel, bugun cozduler. Cuma olmasa da pazartesi artik yedek degiliz. "Insallah"

Nehir ise aslinda hic fena degilse de zaman zaman tantrum derecesinde agliyor. Ornegin, bu sabah isitme testi oncesi uyusun diye agizdan ilac vermeye calistiklarinda ornegin.

Tum bu ana kiz aglama krizleri derken bugun klinikte bugun Rus asilli, evlat edinilmis tatli bir kiz Nehir'e yeni yil hediyesi verdi. Nehir'in yuzu guluverdi. Cikista ise' bugun nisbeten erken, bir bucukta cikinca, Istanbul'a gittik. Ve bu kez iki tabak sutlac yedik kizimla!

Yarin CT scan ve MIBG var... en uzun ve en onemli test gunumuz.

...

2 comments:

  1. Sutlac afiyet olsun, Nehir "sutlac paylasalim mi" demedi mi? Insallah tatli tatli gecsin gezinin geri kalani.

    ReplyDelete
  2. Zeynep'ciğim,

    Yazdığın iyi oldu, merak içindeydim/deydik. Kolay gelsin ikinize de, az kaldı derler ya inşallah çarçabuk müjdeli haberleri alırsın/ız.

    Benim ilacım ekler veya profiteroldur ama siz ana kız daha sağlıklı bir sütlaç çözümü bulmuşsunuz, afiyet bal olsun ikinize de, şu anda "serotonin"in her türlüsü mübahtır :)

    Öpücükler ve sevgiler
    Ayda

    ReplyDelete